op zoek naar een pakkende websitetekst? Samen maken we er iets moois van.

Als ondernemer kan je alles vertellen over jouw bedrijf, product of dienst. Die woorden op de juiste toon overbrengen naar je publiek is niet altijd even makkelijk. Ik help je graag met een krachtige, bondige tekst. Samen brengen we jouw passie over op papier.

In het verleden heb ik dit voor diverse bedrijven en ZPP’ers gedaan. Desiree van den Aker van kindercoachingspraktijk 3-Dees stak haar website dit jaar in een nieuw jasje. Daar hoorden nieuwe teksten bij met de juiste pakkende, one-liners. De teksten moesten overzichtelijk, duidelijk en bondig zijn. Kijk hier maar eens naar het resultaat.¬†Voor het beursorganisatiebedrijf The Exhibition Company stelde ik een overzichtelijke tekst voor de homepage op.

Heb je al een websitetekst en ben je juist op zoek naar een goede blogger? Kom hoger in de zoekresultaten van Google en breng de juiste informatie naar je doelgroep. Voor het Duikvaker event interviewde ik in aanloop naar de beurs diverse exposanten. Hier lees je een aantal blogs. Daarnaast blog ik regelmatig voor het online magazine Toptrouwen en ben ik in te schakelen als ghostwriter.