Meer over mij

DSC_0034

Met wilde toekomstdromen begon ik op mijn achttiende aan mijn opleiding journalistiek in Tilburg. Ik had nooit durven dromen dat ik zoveel interessante en inspirerende mensen zou spreken. Dat is gelijk ook wat het journalistieke bestaan zo bijzonder en veelzijdig maakt.

De eerste publicaties van mijn hand verschenen in het huis-aan-huisblad De Schakel in mijn geboortedorp Berkel-Enschot. Twee jaar geleden specialiseerde ik me als journalist in de wonderen wereld van het internet op de specifieke vlakken data, visual en tech. Ik startte mijn stage bij Nieuws.nl en bleef daar na mijn stage schrijven als webredacteur. Mijn afstudeerstage volgde ik bij Hackastory, een innovatieve start-up die de journalistiek wil verbeteren. Ik freelance nog steeds met veel plezier voor Hackastory en richt me onder meer op het onderhoud van de website Digitalstory.tools.

Daarnaast schrijf ik voor het ledenblad Faktor van de Nederlandse Vereniging voor Hemofiliepatiënten. Andere opdrachtgevers waar ik mee samenwerk of mee heb samengewerkt zijn Zoover, Toptrouwen.nl, Huurwoningen.net, Podopost, Zankyou Weddings, UitgeverijZezz, Stichting MiMakkus, Bodybiz en het ANP. Sinds maart 2019 ben ik hoofdredacteur van Nailed It magazine, een online magazine voor professionele nagelstylisten. Daarnaast ben ik actief als tekstschrijver en social media manager voor ZZP’ers.