Nailed It Magazine

Naast mijn werk als freelance journalist ben ik hoofdredacteur van het Nailed It Magazine. Hieronder meer info.

Nailed It Magazine is het online magazine voor de professionele nagelstylist. Het doel van Nailed It is professionalisering in de branche stimuleren. Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen in nagelland. Die ontwikkelingen zorgen voor kansen, maar het brengt ook gevaren met zich mee. 

Als hobbymatig nagelstyliste merkte ik, Annebelle Nooteboom, dat er behoefte was aan meer informatie binnen het vak van de nagelstylist. Ik dacht: dat kan anders. Met die gedachte is het online magazine Nailed It opgericht. Dat begon als een hobbyproject, maar door mijn enthousiasme is dat verder uitgegroeid tot een volwaardig online magazine met enthousiaste schrijvers.

Wil je meer weten over Nailed It Magazine?

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Professionalisering stimuleren

Nailed It wil een bijdrage leveren aan de professionalisering van de branche door gedegen, professionele en inhoudelijk goede content te leveren. Nailed It is er voor alle nagelstylisten die kwalitatief goed werk willen leveren en het ambiëren om door te groeien. Als online magazine delen wij vakinhoudelijke kennis door professionals aan het woord te laten. Daarnaast willen wij inspiratie bieden voor alle stylisten, van beginnend tot gevorderd.

In contact

Als online magazine houden wij ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staan we in contact met jou als nagelstyliste. We bekijken waar de behoefte ligt en bieden de content aan waar vraag naar is. Soms gaat het om langlopende discussies, maar ook laagdrempelige artikelen over saloninrichting, inspiratie en step-by-step tutorials komen aan bod.

Sluit je aan bij onze community

Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze doelgroep. Sluit je aan bij onze community en deel jouw kennis. Je vindt ons op Facebook als besloten groep ‘Nailed It’.

Meer weten over Nailed It Magazine?

Neem contact met ons op.